Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

My favourite pleasure.....

Η αγαπημένη μου απόλαυση....Ένας εθισμός θα έλεγα.....Καφές,με πολλά παγάκια,καλοκαίρι,χαλάρωση....Και το χειμωνα ένας ζεστος καπουτσίνο είναι αυτός που με χαλαρώνει από την ένταση....Η στιγμή που απολαμβάνω πίνοντας τον καφέ μου...ιερή!!! Οι λάτρεις του , μάλλον καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!! Αγαπημένη συνήθεια , λοιπόν, για την πρόκληση του Scraps 'N Pieces Challenge Blog με θέμα , κάτι αγαπημένο μας....

Η σελίδα μου η παρακάτω με χαρτια και διακοσμητικά της σειρας Messy Head της 7 Dots....και mixed media τεχνικές...

Αυτά απο μενα ....
Σας φιλώ!!!

Χριστινα

10 σχόλια:

  1. Τι όμορφη!!!!!!!!!!!!!!!!! Από τις αγαπημένες μου συλλογές αυτή και την αξιοποίησες υπέροχα!!! Εξυπνος συνδυασμός χρωμάτων, ωραίο στήσιμο!!! Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας, Χριστίνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλενάδα μου φανταστική σύνθεση!!!!!!!!!!!!ξετρελλάθηκα με όλα τα στοιχεία που χρησιμοποίησες!!!!!!!και ναι....συμφωνώ!!!!ο καφές......ειναι ΛΑΤΡΕΙΑ!!!σε ευχαριστουμε πολύ που επαιξες μαζι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όντως τέλεια χαρτιά και απολαυστική φωτογραφία!! τέλεια σύνθεση που τραβάει την ματιά!! μπράβο Χριστίνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστίνα μου η σύνθεσή σου απλά τα σπάει !!! Πανέμορφα, γλυκά χρώματα και μια γεύση απο ξεκούραση σε ένα ωραίο καφέ μαζί με μια εφημερίδα !!! Είναι τέλειο !!!! Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ομορφιές που μας φτιάχνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστίνα όντως η φωτογραφία σου και το θέμα της ταίραιξαν τέλεια με το χαρτί ! Επίσης μου αρέσει πολύ το έξτρα χρώμα που δίνει έναν άλλο αέρα στην όλη σύνθεση! Πραγματικά φανταστική! Μπράβο σου και ευχαριστούμε που έπαιξες και πάλι μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά οκ, τρελαίνομαι με τη σελίδα σου Χριστίνα, και το χαρτί της βάσης όλα τα λεφτά αλλά και το συνδύασες τόσο όμορφα! Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτη ειναι πλεον η αγαπημενη μου συνθεση σου! Ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστινακι καλη επιτυχια σου ευχομαι ! η συνθεση σου ειναι υπεροχη!!!! τοσο ταιριαστο με το θεμα σου το στησιμο και οι χρωματισμοι! μπραβο! ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχη σελίδα, μου αρέσει τρελά! Μπράβο Χριστίνα! !!!!
    Νομίζω ότι είναι η αγαπημένη μου από τις δημιουργίες σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Absolutely amazing layout! I'm totally in love! This background is so stunning!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ!