Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Καρτουλες...

Καλημερα!!!!

Μια γρηγορη αναρτησουλα για σημερα,για να σας δειξω δυο καρτουλες ακομα που εφτιαξα για μια διπλη βάφτιση....Για ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι.

Η πρωτη καρτούλα είναι φτιαγμένη με μια σφραγίδα Τίλντα και διάφορα χαρτιά της συλλογήςVintage Marketplace ,ενώ η δεύτερη φτιάχτηκε μετά απο έμπνευση βλέποντας βιντεάκια στο Utube ,καθώς τυχαία έπεσα σε βιντεάκι στο οποίο έδειχνε έναν εύκολο τρόπο για να φτιάξουμε συννεφάκια....Ούτε που θυμάμαι βεβαια ποιο βιντεάκι είναι να σας το παραθέσω!

Στις κάρτες πρόσθεσα λουλουδάκια για να συμμετασχω στην προκληση του Get Creative.Δεν ξέρω ααν επιτρέπεται να συμμετέχω και με τις δύο οπότε θα με διαφωτίσετε....Μια Τιλντα κι ένας Έντγουιν που κυνηγάει πεταλούδες στα λιβάδια λοιπόν.









..

8 σχόλια:

  1. Δύσκολη επιλογή και οι δύο είναι ωραίες, προσωπικά μου αρέσει η δεύτερη Ο Έντουγιν . Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφες και οι δυο!!Αγάπησα λίγο περισσότερο καθώς έχω μια συμπάθεια παραπάνω στα αγοράκια(λόγω γιου)!!!!Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στο get creative..καλή επιτυχία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρούμενες λουλουδάτες και ανοιξιάτικες! πάρα παρα πολύ όμορφες! Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ax τι γλυκές και όμορφες ανοιξιάτικες καρτούλες είναι αυτές!!! Σε ευχαριστούμς που έπαιξες μαζί μας στο GC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πανέμορφες και οι δυο σου κάρτες!!!Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Lovely cards thank you for joining us at Get creative. channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑνώνυμοςΙουνίου 02, 2013

    Such sweet cards and so happy and spring like. Thanks so much for joining us at get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ!