Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

SNP first challenge of the year!!!! LUCK!!!

Να μαι με την πρώτη ανάρτηση του χρόνου και με τις τόσο κοινότυπες αλλά απλές και σημαντικές ευχές για μια καλή χρονιά σε όοοοολο τον κόσμο, με υγεία,αυτό το αγαθό που ειναι το σημαντικότερο όλων, αλλά και λιγότερες αρνητικές σκέψεις,περισσότερο κέφι,λιγότερη κούραση , περισσότερο χρόνο ποιοτικό με τους ανθρώπους που αγαπάμε,λιγότερες εννοιες,περισσότερη αγάπη!!!!

 Μια χρονιά ευτυχισμένη για όλους μας εύχομαι αγαπημένες μου(και αγαπημένοι μου)!!!!Φέτος η χρονιά για μένα μπήκε με φανταστικά νέα και πολύ δυναμικά!!! Στο εξής θα με βρίσκετε και στην παρέα του Scraps N Pieces challenge blog  και σε αυτήν την τρελοπαρέα με τα φοβερά κορίτσια!!!
Ήρθε η ώρα λοιπόν για την πρώτη μας πρόκληση!!!! καιιιιιι.................... το θέμα μας για τον Ιανουάριο είναι............
                                                          
                                                             Η θεά Τύχη!!!!!

Δημιουργήστε ό,τι project θέλετε ,που να έχει σαν θέμα την τύχη... Χρησιμοποιήστε ένα τραπουλόχαρτο , ένα ρόδι , ένα τετράφυλλο τριφύλλι, ένα ζάρι , μια δεκάρα ή την λέξη luck/lucky στον τίτλο σας και παίξτε μαζί μας!!!!
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το απίθανο σκετς της Ελένης μας!

Ανεβάστε τη δημιουργία σας ως τις 26 Ιανουαριου στο blog και στις 28 Ιανουαρίου θα γίνει η κλήρωση για ένα υπέροχο δωράκι!!!!

Η δική μου σελίδα ειναι μια mixed media σύνθεση και με αυτήν ευγνωμονω τη ζωή για την τύχη που μου έχει χαρίσει απλόχερα!!!!
Βασίστηκα στο παραπάνω σκετς για τη σελίδα μου και χρησιμοποίησα μπόλικο γκεσσο για να προετοιμάσω  τη σελίδα μου,έπειτα κόλλησα ό,τι χαρτάκια ήθελα με gel medium  (σε λωρίδες...μου αρέσει πολυ να χρησιμοποιώ στις σελίδες μου επίσης αυτά τα χαρτάκια που θα μπορούσα να πετάξω,μπορείτε να διακρίνετε πως χρησιμοποιώ τη λωρίδα χαρτιου που απομένει από τα 12Χ12 χαρτια) και άρχισα το βάψιμο σε τόνους του ροζ και του γαλαζιου....Για το συγκεκριμένο θέμα , χρησιμοποίησα δυο τραπουλόχαρτα τζόκερ και μια μάρκα κάτω από το cluster μου....Ο τίτλος μου "Lucky you" που τώρα που το σκέφτομαι , ίσως θα μπορούσε να ήταν "Lucky me"....

Στη ζωή μου υπήρξα τυχερη...Πραγματικά...Αγάπησα , όσο και αγαπήθηκα..... Κέρδισα τους αληθινούς φίλους κι έχασα τους ψεύτικους..... Μου έμειναν άνθρωποι δίπλα μου που με αγαπούν πραγματικά...Η ζωή μου χάρισε ως τώρα, υγεία, έναν άνθρωπο που με υπεραγαπά , δυο γερά παιδια, φίλους αγαπημένους και όμορφες στιγμές...Κι αν κάποιες φορές η ζωή μου δείχνει και την άτυχη πλευρά της; Και πάλι μες στην ατυχία μου νιώθω τυχερη, γιατι πάντα στο τέλος βγαίνει κάτι καλό απ'όλο αυτό....Πάντα κάτι μαθαίνω , πάντα μετά μου γυρίζει σε κάτι ευχάριστο.....
Δεν ξέρω αν όντως τελικά ειμαι τυχερή ή αν ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα βοηθάει σε αυτό,πάντως νομίζω , αν όλοι μας απολαμβάνουμε τα απλά πράγματα που μας δίνει η ζωή,τις απλές απολαύσεις , θα νιώθουμε ίσως τυχεροι στη ζωη μας και λίιιγο πιο ευτυχισμένοι!!!!!!


Σας φιλώ για σήμερα,σας περιμένουμε όοοοολες να παιξετε μαζί μας ... Έτσι , για γούρι!!!!

Σας φιλώ
Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ!